Tilaratkaisut helposti

joutsenmerkitty päiväkoti piha-alue

TERVEET JA TURVALLISET TILAT

joutsenmerkitty rakennus
Siirtokelpoinen moduulikoulu

Tarjoamme AVAIMET KÄTEEN -ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen – hoidamme koko hankintaprojektin puolestasi. Ainutlaatuisen toimintamallimme sekä tuotanto- ja siirtomenetelmämme ansiosta säästät aikaa ja rahaa. Tilojen hankintapäätösten tekeminen on nyt helppoa!

Terveellisen ja turvallisen rakentamisen kumppanisi

Meiltä saat terveet, turvalliset ja ympäristöystävälliset tilat, joissa kaikenikäisten käyttäjien toiveet toteutuvat. Rakennamme päiväkoteja, kouluja, toimitiloja sekä muita tiloja majoituksen, terveyden ja hoivan tarpeisiin – kaikki käyttötarkoituksia, joille edellytetään terveitä ja turvallisia tiloja pitkällä aikavälillä. Rakennamme myös laadukkaita tuotanto- ja toimitiloja muuttuviin tarpeisiin ja hoidamme koko hankkeen lupamenettelystä loppusiivoukseen, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi häiriöttä. Nopeat toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa.

Elinkaariajattelua rakentamiseen

TeijoTilat ovat erinomainen ratkaisu kuntien ja yritysten tilatarpeisiin. Teijo-Talot-konsepti tuo aivan uusia mahdollisuuksia laadukkaiden palveluiden tuottamiseen, sillä hankintapäätökset eivät sido kuntaa eikä yritystä vuosikymmeniksi eteenpäin. Rakennus voi siirrettävyytensä vuoksi sijaita elinkaarensa aikana useassa eri paikassa osittain tai kokonaan. Jos tarpeenne muuttuvat, tilat voidaan siirtää muualle, mikä luo joustavuutta toimintaanne. Enää ei tarvitse lukita tilasuunnitelmia vuosikymmeniksi. Konseptimme mahdollistaa myös erilaiset rahoitusratkaisut. Investoinnin sijasta voit valita myös vuokra- tai leasingvaihtoehdon.

Varaudu muuttuviin tilatarpeisiin – siirrettävyys on aitoa muuntojoustavuutta, ja todellista elinkaariajattelu. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tyypillisiä TeijoTilat-tilaratkaisuja

Myyntijohtaja Ville Karjalainen

ville.karjalainen@teijotalot.fi
044 7217 105

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä