Terveet ja turvalliset tilat helposti ja nopeasti

Rakennamme päiväkoteja, kouluja, toimitiloja sekä muita tiloja majoituksen, terveyden ja hoivan tarpeisiin – kaikki käyttötarkoituksia, joille edellytetään tervettä ja turvallista elinkaarta pitkälle tulevaisuuteen.

Pieksämäen Virtasalmen puukoulu ja ryhmäperhepäiväkoti moduulirakennus puurakentaminen moduulikoulu.

Ratkaisullamme saat pysyvän rakennuksen nopealla toimitusajalla

Toteutamme suuriakin uudisrakennuksia nopeasti niin, ettei siitä aiheudu ympäristölle tai alueen muulle toiminnalle juurikaan häiriötä. Lyhyt työmaa-aika on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on esimerkiksi jo olemassa olevan rakennuksen yhteyteen rakennettavat lisätilat tai lähialueella on muuta toimintaa. Tontilla suoritetaan vain maanrakennus, moduulien asennus ja viimeistelytyöt, kuten katosten asentaminen sekä piha- ja viherrakentaminen.

Rakennuksissamme on kiinteästi mukana kulkevan betoniperustus, jonka ansiosta rakennus ei ole sidottu yhteen sijoituspaikkaan. Tilantarpeiden muuttuessa rakennus voidaan edelleen siirtää osin tai kokonaisuudessaan muualle – tai vaikkapa myydä eteenpäin. Rakennus on myös helposti laajennettavissa lisäämällä moduuleja ja supistettavissa vähentämällä moduuleja. Kauttamme onnistuu myös vuokraus, mikäli tilantarve on esimerkiksi vain 5–10 vuodeksi.

siirrettävä moduulikoulu etupiha.

CASE Koulu käyttöön 5 kuukautta tilauksesta

Toteutimme Järvenpäähän 5 kuukaudessa 2100 k-m² suuruisen koulurakennuksen. Tilaussopimus allekirjoitettiin maaliskuussa 2018 ja koulunkäynti alkoi uudessa moduulikoulussa elokuussa 2018. Rakennus täyttää kaikki pysyvän rakennuksen ohjeistukset ja määräykset. Katso referenssikohde.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu rakennus huomioi hyvän sisäilman laadun

Hyvän sisäilman lähtökohtana on hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus. Teijo-Talojen rakennushankkeissa sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät huomioidaan rakennuksen koko elinkaaren ajalta – suunnittelusta rakennuksen ylläpitoon ja huoltoon. Moduulit rakennetaan kokonaan sisätiloissa, joten rakentamisen aikana rakennukseen ei päädy ulkopuolista kosteutta.

Toimimme kokonaisvaltaisena rakentamisen kumppanina. Asiakkaanamme saat rakennuksen nopeasti ja helposti käyttöösi. Hoidamme rakennushankkeet kokonaisvaltaisesti lupamenettelystä loppusiivoukseen – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina ensisijaisesti tilaajan ja käyttäjien toiveet ja tarpeet huomioiden.

Faktaa

Katkeamaton kuivaketju
S2 sisäilmastoluokka
M1-päästöluokitellut pintamateriaalit
P1 puhtausluokka tuotannossa ja asennuksessa
Energialuokka jopa A
Rakenteiden U-arvot pysyvän rakennuksen mukaisesti
CE-merkityt rakennusmateriaalit ja  -tuotteet

Sisäilman olosuhdeseurannan anturi seinässä.

Toteutamme myös ympäristöystävällisiä Joutsenmerkki-rakennuksia

Joutsenmerkki-kriteerien mukaan rakennetuissa tiloissa huomioidaan kokonaisvaltaisesti parempi rakentaminen. Rakentamisen materiaalivalinnoilla vaikutetaan rakennuksen kestävyyteen ja sisäilman laatuun – käytettävät materiaalit ovat kestäviä, turvallisia ja ympäristölle ystävällisiä.

Lisäksi Joutsenmerkki-rakentamisessa kiinnitetään huomiota energiataloudellisuuteen, talotekniikan ohjaukseen, päivänvaloon, keinovalaistukseen, toimitilojen äänimaailmaan ja akustiikkaan. Joutsenmerkki-rakentaminen edellyttää perusteellista dokumentointia – rakennus dokumentoidaan tarkasti perustuksesta piipunhattuun. Lue lisää Teijo-Talojen palkitusta Joutsenmerkki-rakentamisesta!

Olemme ensimmäinen toimija Suomessa, jonka päiväkotikohteelle on myönnetty Joutsenmerkki. Katso referenssimme: Kenttäkadun päiväkoti, Hyvinkää

Heidi Karlsson laatupäällikkö kiinnittää Joutsenmerkkikylttiä

Tiesitkö?

Joutsenmerkki-rakennusprosessi lähtee liikkeelle hyvästä päätöksestä ja sitoutumisesta ympäristön kannalta parempiin vaihtoehtoihin, ja päättyy Joutsenmerkkiorganisaation tarkastukseen kohteessa ja sertifikaatin myöntämiseen. Joutsenmerkkiä voi käyttää myös hankintakriteerinä.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan teillekin terveet ja turvalliset tilat