joutsenmerkitty päiväkoti puiset leikkitelineet
TeijoTilat päiväkotien leikkipihat suunnitellaan turvallisiksi ja ne innostavat leikkimään
Teijo-Talot Joutsenmerkki päiväkoti

Päiväkotirakentaminen terveellisesti ja turvallisesti

Päiväkotirakentaminen voi olla myös helppoa! Olemme luottokumppanisi terveiden ja turvallisten päiväkotien toimittajana. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä päiväkotikohteita – mm. Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty päiväkoti on meidän käsialaamme. Hoidamme päiväkotihankkeet kokonaisvaltaisesti lupamenettelystä loppusiivoukseen – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina ensisijaisesti toiveet ja tarpeet huomioiden.

Päiväkodiksi syntyneet

Suunnittelemme päivähoitotilat aina käyttötarkoituksen mukaan ja otamme suunnittelussa huomioon toiminnalliset lähtökohdat, kuten lasten luontaisen tarpeen leikkimiseen ja liikkumiseen. Varta vasten päiväkotikäyttöä varten suunniteltuun rakennukseen saadaan lisäksi erilaisia toimintaa helpottavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat varhaiskasvatuksen toteutuksen asianmukaisesti ja parantavat sekä henkilökunnan että lasten viihtyvyyttä.

Toiminnalliset varhaiskasvatustilat

Suunnittelun lähtökohtana on, että varhaiskasvatustiloista tulee viihtyisät, toimivat ja ennen kaikkea turvalliset ja terveet tilat, joihin lasten ja henkilökunnan on mielekästä tulla joka päivä. Nykyaikaiset muuntojoustavat varhaiskasvatustilamme mukautuvat monipuolisesti erilaisiin toiminnallisiin tilanteisiin kuten peleihin, leikkeihin ja askarteluun. Huomioimme kasvua ja kehitystä tukevat ratkaisut leikkiympäristöjen sisustus- ja kalustesuunnittelussa sekä sisätiloissa että piha-alueilla.

Päiväkotirakentamisen kumppani

Rakennussuunnittelijamme ja -arkkitehtimme ovat suunnitelleet useita päiväkoteja– heidän kokemuksensa ja asiantuntijuutensa tuovat näkemystä ja erityisosaamista yksilöllisten tilaratkaisujen, nimenomaan päiväkotikäyttöön tarkoitettujen tilojen, suunnittelussa. Suunnitteluvaiheessa asiakkaan kanssa käydään läpi, millaisia tarpeita ja toiveita asiakkaalla on päivähoitotilojen ominaisuuksien suhteen – lakisääteisten vaatimusten ja suositusten lisäksi.

Joutsenmerkki-päiväkoti

Olemme ensimmäinen toimija Suomessa, jonka päiväkotikohteelle on myönnetty kansainvälisesti arvostettu ympäristömerkki eli Joutsenmerkki. Tutustu Joutsenmerkittyyn päiväkotiin Hyvinkään Kenttäkadun päiväkoti sekä muihin referenssikohteisiimme.

Valitse kumppaniksi toimija, jolla on kokemusta, osaamista ja asiantuntemusta päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta – rakennetaan yhdessä turvallinen perusta lapsen kasvamiselle ja kehittymiselle. Ota yhteyttä!

Myyntijohtaja Ville Karjalainen

ville.karjalainen@teijotalot.fi
044 7217 105

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä

Päiväkotireferenssit: