SM TeijoTalot-ralli päättää rallin SM-sarjan

TeijoTalot-ralli

Tule seuraamaan SM-rallia säältä suojassa 28.-29.9.

Nimikkorallimme on tänä vuonna saanut kunnian toimia Rallin SM-sarjan 2018 finaaliosakilpailuna. Kaksipäiväinen ralli ajetaan Turussa ja Salossa. Finaalin avauserikoiskoe ajetaan Metsämäen raviradalla, jossa vauhdin hurmaa on mahdollista kokea aitiopaikalta VIP-katsomossa – Teijo-Talojen tapaan tietenkin säältä suojassa. Lisäksi VIP-vieraita viihdyttää stand up -koomikko Jussi Simola.

Perjantaina on itse rallin lisäksi tarjolla ohjeistapahtumaa koko perheelle: iltapäivällä paikalla on taikuri Hanna Allinen aka Ladycrone sekä nuorten suosikkitubettajat Lindeman ja Parkkali. Alkuillasta startataan yleisöerikoiskoe, jonka tiukat tilanteet yleisölle tulkkaa itsekin moottoriurheilijana kunnostautunut Alex Way. Päivä huipentuu ilotulitukseen sekä Nikke Ankaran ja Asteen esityksiin.

Lauantaina Salon Astrum-keskuksessa tarjolla juhlavaa tunnelmaa Maaliriehassa, jossa  on myös paljon oheisohjelmaa sekä mahdollisuus seurata rallin maaliintuloa suorana live-lähetyksenä. Katso tarkempi ohjelma rallin nettisivuilta https://www.teijotalotralli.fi/

Tervetuloa nauttimaan todellisesta rallijuhlasta!