Teijo-Talot SM-ralli 2018

ralli

Vuoden 2018 kauden päättävä rallin SM-osakilpailu järjestetään yhteistyössä Teijo-Talojen, Salon Urheiluautoilijoiden ja Turun Urheiluautoilijoiden kanssa. Tämä pääsponsorin nimeä kantava Teijo-Talot SM-ralli 2018 tulee olemaan kauden päätösosakilpailu ja tämän rallin jälkeen tiedetään kaikkien neljän luokan suomenmestarit. Kauden päätöskilpailu saa myös suurta mediahuomiota – ei pelkästään kisan aikana, vaan myös ennen ja jälkeen. Kannattaa seurata uutisointia aiheesta! Lisäksi kilpailussa jaetaan puolitoistakertaiset SM-pisteet, minkä ansiosta viimeinen osakilpailu on usein kaikissa luokissa ratkaiseva kilpailu.

Kilpailun ensimmäinen erikoiskoe ajetaan Turun Metsämäen raviradalla, jonne on suunnitteilla SM-rallin arvon mukainen yleisö- ja mediatapahtuma oheisohjelmineen. Paikalle odotetaan tuhatpäistä yleisöä. Markkinakojut, juontajat, esiintyjät ja tietenkin ralli, takaavat yleisön viihtymisen. Ravintolat tarjoilevat ruokaa ja juomaa koko tapahtuman ajan. Yhteistyökumppaneiden yritys- ja tuote-esittelyt ovat myös paikalla. Paikalle saattaa tulla vaikka kokonainen talo lavetilla.

Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen ralli etenee perjantai-iltana kohti Paimiota ja sieltä lauantaiaamulla kohti Saloa. Reitin suunnittelijat ovat suunnitelleet viimeisen erikoiskokeen lähelle Salon kaupunkia, jonne odotetaan myös paljon yleisöä. Ralli huipentuu Salossa kilpailun maalipaikalle, jossa juhlallisin menoin palkitaan sekä rallin että SM-sarjan voittajat. Koko kilpailu televisioidaan ja lähetetään tiivistelmänä Ylen kanavalla 40 minuutin lähetyksenä kilpailun jälkeen.

Laitathan päivämäärän jo kalenteriisi. Nähdään Teijo-Talot SM-rallissa ensi syksynä!