TeijoTalot- ralli lauantaina 17.9.2016 on myös Lammin Urheiluautoilijoiden 40-vuotisjuhlaralli

TeijoTalot-ralliin ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.9. kello 21

Lauantaina 17.9. ajettavaan Lammin Urheiluautoilijoiden 40-vuotisjuhlaralliin ehtii vielä mukaan. TeijoTalot-ralli tarjoaa mahdollisuuden ajaa nuoteista.

Vuonna 1976 perustettu Lammin Urheiluautoilijat viettää 40-vuotisjuhlia ”työn merkeissä” isännöimällä lauantaina 17.9. Lammilla ja Tuuloksessa ajettavaa viiden erikoiskokeen TeijoTalot-rallia.

Lammin UA järjesti ensimmäisen Lammi-ralli 1980. Melkoinen osa Lammin nimikoralleista on ajettu SM-, cup- tai trophy-osakilpailuna. 2010-luvulla Lammin UA on järjestänyt rallin yhteistyössä Teijo-Talot valmistalotehtaan kanssa, ja nyt ajettava juhlaralli on jo neljäs TeijoTalot-ralli

”Lammin UA:n järjestämiä ralleja arvostivat sekä kilpailijat että katsojat, ja sitä perinnettä pidetään seurassa jatkossakin yllä”, painottaa Lammin UA:ta nyt ensimmäistä vuotta johtava Anssi Laurell, joka on myös seuran juhlarallin kilpailunjohtaja.

Kompaktissa pienoisrallissa ajetaan yhteensä 50 EK-kilometriä. Rallin lähtö tapahtuu Lammin keskustasta kello 11 alkaen. Maali ja kilpailukeskus ovat Tuuloksessa Teijo-Talot Hämeen tiloissa.

Rallissa on 19 luokkaa, joista kuusi on historic-autoille. Ilmajäähdytteiset Volkswagenit ajavat TeijoTalot-rallissa mestaruuspisteistään, ja ralli on myös Kaakkois- ja Keski-Suomen alueiden mestaruusosakilpailu.

Aiemmista Lammin UA:n kansallisista ralleista poiketen 40-vuotisjuhlarallissa ajetaan myös nuoteista. Kuuden luokan kilpailijat saavat ennakkotutustua jokaiseen erikoiskokeeseen enintään kaksi kertaa kilpailupäivän aamuna kello 7–10.

Lammin UA_ Westerlund

Lammin UA_ Westerlund

Heikki Westerlund_auto