Lotta-konsepti esiteltiin 8.3.2013

Nyt on mahdollista vuokrata omakotitalo omalle tontille. Lue lisää!

YLE AREENA kohdasta 02:02

Olemme halunneet luoda palvelutuotteen helpottamaan väestön ikääntymisen tuomia haasteita yhteiskunnalle ja senioreille; Pitämällä KOTI siellä missä ennenkin tai viemällä koti asukkaineen palvelujen luo – Omassa kodissa kaiken ikää – sekä toisaalta luomalla helpon ja joustavan tavan täydennysrakentaa pientaloalueita tarpeen mukaan tai palvella muissa muutaman vuoden –lopullisen käyttöajan asumistarpeissa muuttuvissa olosuhteissa.

Sisustuskuva Lotta-talosta.

Sisustuskuva Lotta-talosta.

Lotta tuotteet ovat Teijo-talot konseptiin perustuvia, materiaaleiltaan laadukkaita pientaloja, joissa hyödynnetään ajanmukaista tekniikkaa sekä voidaan ottaa huomioon senioriasumisen  erityispiirteitä ja esteettömyys-ratkaisuja tai  muita asumisen erityisiä edellytyksiä.

Lotta-talo valmiina lähtöön Perniön tehtaalla.

Lotta-talo valmiina lähtöön Perniön tehtaalla.